Zapri preloader
Kmetija Urbas
Zavod Hober, Spodnji Slemen
031 817 675
Pokličite nas

Zavod Hober

Hober - zavod za usposabljanje in zaposlovanje invalidnih in drugih brezposelnih oseb Spodnji Slemen

Zavod Hober je svoje ime dobil po domačem imenu Kmetije Urbas – Hobrovo. Hoba se je nekoč imenovalo zemljišče oz. del posesti v najemu, Hober pa najemnik le-tega zemljišča. In ker smo tudi mi najemniki dela posesti na Kmetiji Urbas, smo tako »podedovali« tradicionalno ime Hober.

Zavod HOBER Spodnji Slemen je neprofitni zavod s statusom zaposlitvenega centra, kjer zaposlujemo invalide na zaščitenih delovnih mestih.

Osnovna dejavnost so delovni programi na področju kmetijstva ter programi usposabljanja in zaposlovanja invalidnih in drugih brezposelnih oseb. V tej dejavnosti se ukvarjamo predvsem s pomočjo pri proizvodnji izdelkov iz konoplje, kot so različne konopljine mešanice čajev, konopljino mazilo, olje in konopljina žajfa.

Poleg osnovne dejavnosti pa izvajamo še druge delovne programe in aktivnosti, zaradi česar sodelujemo tudi s podjetji iz lokalnega in širšega okolja. Podjetjem nudimo storitve kot so pomožna dela v proizvodnji, pakiranje, sortiranje, zlaganje, etiketiranje in podobna dela na drugih delovnih področjih.

 


NADOMESTNA IZPOLNITEV KVOTE

Zakon o zaposlitveni rehabilitaciji in zaposlovanju invalidov nalaga vsem delodajalcem, ki imajo zaposlenih 20 ali več oseb, obveznost zaposlitve določene kvote invalidov (od 2 do 6 % glede na dejavnost delodajalca).

Torej, če ste kot podjetnik zavezanec za izpolnjevanje kvote za zaposlovanje invalidov, lahko z naročilom naših storitev ali izdelkov NADOMESTNO IZPOLNITE KVOTO.

Če vas zanima takšna vrsta sodelovanja, nas lahko kontaktirate po e-pošti: sanela@zavod-hober.si ali pokličete na mobilno številko 031 817 675.

Poslovni partnerji

To spletno mesto uporablja piškotke, da vam zagotovimo najboljšo izkušnjo na našem spletnem mestu.